«Мегатрейд» перевтілив дівчат з «Пігмаліону». ФОТО

«Мегатрейд» перевтілив дівчат з «Пігмаліону». ФОТО

У рамках луцького реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» відбулося чимало цікавих завдань, майстер-класів та перевтілень.

Подорожі, як відомо, розширюють світогляд. Мабуть, немає такої людини, котра б не мріяла відвідати цікаві країни, екзотичні курорти, пізнати нову культуру, кухню, людей.

Тож нещодавно учасниці «Пігмаліону» завітали до однієї з найвідоміших та найкращих туристичних агенцій Луцька – «Мегатрейду».

«Мегатрейд» - туристична агенція з історією. Цей сімейний бізнес надихає на те, щоб кожну свою справу робити дійсно якісно. Тисячі задоволених туристів, нові напрямки, сервіс найвищого рівня – ось ті риси, завдяки яким варто обирати цю компанію.

Серед неймовірних історій – туристи Світлана та Олександр Ярмолюки, котрі придбали путівку до Греції, а згодом виграли навколосвітню подорож! Компанія надає не лише туристичні послуги – серед клієнтів є й студенти закритого пансіонату для дівчат у Великій Британії. Усі співробітники «Мегатрейду» на високому рівні володіють іноземними мовами – англійською, іспанською, арабською.

Відтак, учасниці «Пігмаліону» отримали завдання: перевтілитися у співробітника компанії та організувати тур для клієнта до обраної країни. Дівчата отримали іменні бейджики та сіли за робоче місце. Це був новий, корисний досвід.

Учасниці пропонували Туреччину – як відпочинок All inclusive і гарний варіант для тих, хто подорожує з дітьми; серце ОАЕ - Дубай; Іспанію – країну фламенко, яскравого нічного життя та спадок Антоніо Гауді; Грецію – розповідали, чому таким популярним є відпочинок на островах; а ще – Італію, Францію – де смачна кухня, цікаві події, Лазурний Берег, і на вибір – екзотичні країни для весільної подорожі.

Тож дівчата не лише відчули себе співробітниками компанії «Мегатрейд», а й цілком поринули в атмосферу тієї країни, про яку розповідали, адже готувалися до цього завдання заздалегідь. Наприкінці кожна учасниця отримала оцінки від очільників компанії, а ще неймовірні емоції та натхнення.

Очікуйте відеосюжет зі зйомок у «Мегатрейді» уже незабаром та слідкуйте за новинами «Пігмаліон 3D». Попереду ще багато цікавого!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кількасот волинян вирушили у Хресний хід до Почаївської Лаври. ФОТО
Наступна новина На Волині близько двох десятків людей постраждали від укусів змій
Останні новини
Схожі новини