Ніжин, який постійно обстрілюють окупанти, тепер співпрацюватиме з Нововолинськом

Ніжин, який постійно обстрілюють окупанти, тепер співпрацюватиме з Нововолинськом

Вчора, 1 квітня, Нововолинськ та Ніжин Чернігівської області підписали Меморандум про партнерство. Відтак, розпочинається співпраця між двома містами.

Про це повідомляє Ніжинська міська рада на сторінці у Facebook.

До Ніжина з робочим візитом прибула делегація з Волині у складі народного депутата України VIII та IX скликань Ігоря Гузя та міського голови Нововолинська Бориса Карпуса.

«Ми вийшли з взаємною ініціативою підписати Меморандум про партнерство між Ніжином та Нововолинськом. Тим самим ми розпочинаємо тісну співпрацю між двома містами. Дуже вдячні за те, що не побоялись приїхати фактично на лінію фронту та підтримати нас у ці скрутні часи», – зауважив Олександр Кодола, Ніжинський міський голова.

Підписання Меморандуму сприятиме розвитку відносин між громадами у сферах житлово-комунального господарства, будівництва, культури, освіти, спорту та екології. 

«Надзвичайно приємно, що місто з такою древньою історією та традиціями стане нашим першим містом-партнером в Україні, враховуючи що у нас є 12 міст-партнерів за кордоном. Сьогодні ми ініціюємо розірвання будь-яких відносин з містом Барановичі, республіка білорусь, з території якого ворожі літаки бомблять мирне населення України», – зазначив Борис Карпус.

Крім підписання угоди, депутати привезли до Ніжина гуманітарну допомогу, зокрема, ліки та інсулін.

Читати також: Підгайцівська ТГ запрошує бізнес, що постраждав від війни, відновити роботу на їхній території


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У війні з росією загинув Герой з Нововолинська
Наступна новина США допоможуть у передачі радянських танків для України, – The New York Times
Останні новини
Схожі новини