Пальонка розповів, де і якою буде новорічна ялинка у Володимирі

Пальонка розповів, де і якою буде новорічна ялинка у Володимирі

У Володимирі вирішили прикрасити до новорічно-різдвяних свят одну із ялинок, що росте у парку "Слов'янський". Працівники комунального підприємства "Полігон" уже почали облаштовувати територію біля ялинки.

Про це розповів міський голова Володимира Ігор Пальонка. 

За його словами, на газоні біля ялини буде зроблено спеціальний настил, будиночок для торгівлі та лавки, які знаходяться поруч, перенесуть, а саму територію огородять.

Підготовчі роботи планують завершити до 15 грудня, тож уже до Дня Миколая дітвору потішить святково вбрана вічнозелена красуня.

Мер також зазначив, що про світлову ілюмінацію, з огляду на теперішню енергетичну кризу, поки що не йдеться, проте висловив сподівання, що зможуть засвітити ялинку хоча б на короткий період на свята – Миколая, Різдво та Новий рік.

«Цього року українцям, на жаль, не до різдвяних свят, адже замість того, щоб планувати святкування та закупівлю подарунків, кожен нині думає, як пережити цю складну зиму та де і за що придбати генератор, акумулятор чи інші альтернативні джерела енергії. Та не зважаючи на це, життя триває і на частинку казки та різдвяної магії заслуговує кожен з нас, а особливо наймолодші володимирчани, дитинство яких минає у такий важкий час», – написав Пальонка. 

Читайте також: Втілили європейський досвід: на Волині мешканці громади створили добровільну пожежну команду

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку з вогню врятували жінку
Наступна новина Повернувся, бо річка заглибока: судили 36-річного волинянина, який хотів втекти в Польщу
Останні новини
Схожі новини