У Луцьку з вогню врятували жінку

У Луцьку з вогню врятували жінку

Волинські минулої рятувальники ліквідували 5 пожеж, знешкодили вибухонебезпечні предмети та провели аварійно-рятувальні роботи. 2 грудня гасили пожежі у Нововолинську. на Ковельщині, Світязі та в Луцьку. 

Про це розповіли в пресслужбі ДСНМС Волині. 

О 20:14 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарській споруді на вул. Березна в с. Запілля Ковельського району. Рятувальники смт Ратне та працівники місцевої пожежної команди с. Велимче о 21:30 ліквідували пожежу. Ймовірна причина загорання –  необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Близько 21 години рятувальни ки виїздили на гасіння вогню в селі Світязь Ковельського району. Там через коротке замикання електромережі горіла дерев яна приюудоава. 

А об 22:19 пожежа сталася в двоповерховому житловому будинку на проспекті Кондратюка в Луцьку. Рятувальники о 22:34 ліквідували пожежу. Під час гасіння пожежі з квартири врятували власницю 1951 року народження. Жінка отримала опіки обох гомілок, після надання першої медичної допомоги від госпіталізації відмовилась, її стан задовільний. Ймовірна причина пожежі –  порушення правил пожежної безпеки під час куріння.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мистецтво бою, а не танець. Як виховують козаків у луцькому клубі «Герць»
Наступна новина Пальонка розповів, де і якою буде новорічна ялинка у Володимирі
Останні новини
Схожі новини