Mercedes-Benz A-Class: те, що потрібно для приємної їзди

Mercedes-Benz A-Class: те, що потрібно для приємної їзди

Автомобіль для поїздок містом має бути не тільки компактним, а й потужним, бажано з прогресивними системами підтримки водія. Саме таким є Мерседес А Клас у кузові хетчбек, розроблений для найвимогливіших покупців. Ця машина сподобається тим, хто не звик сидіти на місці і завжди прагне максимального комфорту.

Купувати авто німецького концерну на вигідних умовах краще в офіційного дилера. СП ТОВ «Автомобільний Дім Україна-Мерседес-Бенц» пропонує широкий асортимент машин, серед яких можна вибрати відповідний за вартістю та параметрами варіант. Нові авто продаються із гарантією 2 роки. На місці водій також може зробити діагностику за допомогою офіційного програмного забезпечення, замовити ремонт, кузовні, малярні роботи за стандартами бренду.

Комплектації, особливості дизайну

Екстер'єр машини привертає увагу та закохує в себе з першого погляду. Автомобіль пропонується у трьох комплектаціях, при цьому кожна має чим здивувати покупця. У серійній модифікації є все необхідне для комфорту та допомоги водію у складних ситуаціях, зокрема активний помічник для екстреного гальмування з регулюванням температури клімат-контролем та відстеженням смуги їзди.

Комплектація Style відрізняється привабливим екстер'єром, в якому є молодіжні, прогресивні нотки. 16-дюймові колісні диски, ексклюзивна оббивка та кольорові декоративні шви відрізняють цю модифікацію від серійної. Найбільшою динамічністю порадує AMG Line, в ній є яскраво виражені спортивні нотки. Ще одне технологічне рішення – Progressive, у ньому багато інноваційних деталей.

Пропонується також кілька варіантів дизайну обладнання – це пакети Night, AMG та шкіряних елементів. Кожен виглядає по-своєму оригінально. Зокрема, у першого передбачено класичне оформлення в чорному кольорі, встановлені 18-дюймові колісні диски та фірмові решітки радіатора з декором у формі діаманта. У AMG, як уже писалося вище, дизайн більш спортивний, а двокольорова оббивка інтер'єру гармонійно поєднується з декоративними швами на панелі приладів.

Що передбачено для комфорту та безпеки

Дизайнерська складова – не єдина перевага Mercedes-Benz A-Class, адже у цьому автомобілі знайшли втілення усі прогресивні технології, розроблені виробником. Зокрема це інформаційно-розважальна система MBUX, яка завжди точно вгадує бажання користувача, проекційний дисплей і голосовий помічник для швидкої подачі команд.

Навіть водію-початківцю буде комфортно керувати цим авто завдяки:

  • допоміжним системам контролю смуги руху, сліпої зони, активного екстреного гальмування;
  • пакету паркування з функцією огляду на 360 градусів та автоматичним пошуком вільного місця;
  • адаптивним світлодіодним фарам, що оперативно реагують на ситуацію на дорозі.

Пакет захисту від крадіжки дозволить не боятися зловмисників.

На правах реклами*


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинському селі загиблому Герою відкрили меморіальну дошку. ФОТО
Наступна новина Олександра Гурського звільнили з посади старости Прилуцького старостинського округу
Останні новини
Схожі новини