Мережа Сім23 зустрічає весну: що нового

Мережа Сім23 зустрічає весну: що нового

Акції, розіграші, подарунки, фотозони, нові стаканчики для кави - Сім23 підготував для гостей мережі багато цікавого.

Для тих, хто любить подарунки

Весна - чудовий час для того, щоб оновити свої фото та зберегти емоції. Тому на сторінках Сім23 у Facebook та Instagram проходять розіграші, переможці яких мають нагоду виграти сертифікат на фотосесію.

До слова, Сім23 напередодні Нового року вже проводив розіграш фотозйомки, тоді переможцем стала Наталі Гавриш з Тернополя. Результат - чудова сімейна фотосесія в новорічному стилі.

Маркети Сім23 оформлені у весняній стилістиці. Тут можна легко впізнати себе, адже всі ми любимо рідних, друзів, домашніх улюбленців, каву, донати і хот-доги.

Тому мережа пропонує гостям робити кадри біля весняних фотозон, позначати Сім23 у своїх соцмережах.

Авторам 5 найкращих фото Сім23 подарує по 500 points в додатку ToSim. 

Їх можна обміняти, до прикладу, на каву. А нові стаканчики для гарячих напоїв, оформлені у трендових кольорах сезону, підкреслюють, що за вікном вже весна та доповнюють загальну стилістику мережі.

Для любителів солодкого

Сім23 уже не вперше проводить акції для користувачів додатку ToSim. До свята весни на гостей чекають дві акції: можна отримати у 7 разів більше points при купівлі шоколаду та цукерок в коробці, а також купити чотири донати за ціною трьох. 

 

ToSim - мобільний додаток мережі Сім23, програма лояльності, що не передбачає використання пластикових карток. При встановленні ToSim та заповнення профілю можна відразу отримати 500 points – умовних одиниць, які обмінюють на винагороди. 

 

Власне, винагороди є однією з головних фішок додатку ToSim. За кожну покупку у маркетах Сім23 користувач отримує points, які можна обміняти на товари із меню винагород. 

Окрім того, в додатку можна скористатись Free Card – отримати кожний десятий продукт визначених категорій їжі та напоїв у подарунок.

Також для зручності гостей у додатку зібрані пропозиції мережі з акційної листівки та діючі сети.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь готується до візиту голови Верховної Ради
Наступна новина «Вакцини достатньо». У МОЗ планують щепити від COVID-19 усіх охочих до кінця року
Останні новини
Схожі новини