Мешканці Шацька просять заборонити гучну музику в селищі

Мешканці Шацька просять заборонити гучну музику в селищі

Жителі Шацька, які живуть у центрі селища, просять селищну раду прибрати з відкритих майданчиків у закладах харчування гучну музику.

Про це йшлося на сесії Шацької селищної ради у запиті депутатки Наталії Литвинюк. Стосувався він роботи закладів відпочинку, які розміщені в центрі селища. Голосна музика, яка лунає на відкритих майданчиках, не дає жителям сусідніх будинків нормально відпочивати, – пише Район.Шацьк.

«Одне питання – це Гряда, куди люди приїхали погуляти 3-4 дні, інша – населений пункт, де в центрі живуть люди похилого віку, маленькі дітки, яким треба відпочити. Якщо раніше музика на відкритих майданчиках лунала тільки у вихідні, то тепер – через день. Прошу внести зміни в рішення виконкому та заборонити гучну музику на відкритих майданчиках, визначити дні масових гулянь, коли це дозволено», – просила депутатка, додавши звернення з підписами людей.

Підтримав її депутат Іван Коваль, начальник КП «Будинкоуправління», будинок якого знаходиться в центрі селища та котрий неодноразово був свідком порушень режиму тиші закладами після 22-ої години. Це передбачено законом про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення.

Також Наталія Литвинюк просила вплинути на власників торгової точки навпроти супермаркету «Наш край», яка знаходиться у дворі одного з жителів вулиці Шковороди: ящики з продуктами торговці виставляють на тротуар, що перешкоджає руху пішоходів по новозбудованому тротуару.

«Це питання ми вже розглядали на виконкомі, там виявили порушення. Але знову будемо звертатися до поліції, аби навести там лад. Так, як це зробили на території біля аптеки, хоч і важко було це зробити», – відповіла Людмила Цевух.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Савченко нарешті побував на Світязі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Освітлення не працює, розмітки нема»: водії скаржаться на темряву на дорозі під Луцьком
Наступна новина Волинське духовенство взяло участь у хресному ході в Києві. ФОТО
Останні новини
Схожі новини