Мешканців з двох громад на Волині віддали свої авто для ЗСУ

Мешканців з двох громад на Волині віддали свої авто для ЗСУ

Жителі з Поромівської та Литовезької громад віддали власні автомобілі для військових. Після перегляду публікації про 83-річного чоловіка з Нововолинська, який першим запропонував свій траспортний засіб на допомогу ЗСУ, молоді волиняни  вирішили також підтримати ініціативу.

Про це повідомляє Буг. 

Максим Тимчук з села Морозовичі подзвонив до військового капелана з пропозицією віддати власне авто марки на потреби військових. Транспорт волонтери уже відвезли новим власникам. До ініціативи долучилась також 25-річна дівчина з Заболотців та передала авто марки Жигулі.  Її сім’я долучилась до ідеї, адже прагне підтримали земляків, які захищають та боронять Україну.

Нагадаємо, нещодавно 83-річний волинянин  Іван Калюга подарував власний автомобіль марки Таврія військовим. Його вирішили підтримати чимало небайдужих людей та запровадили своєрідний «тренд» спрямований на допомогу ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:«Получив за загибшу» - віддай священнику МП. Репортаж із резонансного суду на Волині

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Будинки, пошкоджені внаслідок ракетного обстрілу в Луцьку, почнуть завтра ремонтувати
Наступна новина У громаді на Волині на колінах зустріли полеглого Захисника. Сьогодні прощатимуться з Героєм. ФОТО
Останні новини
Схожі новини