Мессенджер Telegram після вилучення з App Store знову успішно туди повернувся

Мессенджер Telegram після вилучення з App Store знову успішно туди повернувся

Telegram і Telegram X знову доступні в інтернет-магазині для iOS.

Месенджер Telegram повернувся в інтернет-магазин App Store, після того як був відсутній там з півночі. Про це написав засновник месенджера Павло Дуров у своєму Twitter.

«Кожного дня понад 500 тисяч користувачів завантажують Telegram для Android і ще 100 тисяч завантажують Telegram для iOS», – додав він.

Раніше стало відомо, що месенджери Telegram і Telegram X зникли з інтернет-магазину додатків App Store. Павло Дуров заявив, що додатки були видалені через те, що компанія Apple виявила «неприйнятний контент».

«Apple нас попередила про те, що наші користувачі отримували доступ до неприйнятного контенту, і обидва додатки були видалені з App Store. Ми очікуємо, що як тільки ми заблокуємо цей контент, додатки знову стануть доступними в App Store», – написав Дуров у Twitter.

Нагадаємо, ICO месенджера Telegram зібрало заявок на $3,8 млрд, а через ажіотажний попит на Telegram навіть сформувався вторинний ринок на викуп токенів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вартість біткойна опустилася нижче $9 тисяч
Наступна новина У МВФ кажуть, що українцям ще рано піднімати зарплати
Останні новини
Схожі новини