«Ми хочемо зробити щасливою кожну жінку». Які послуги надає центр здоров'я та краси Le Mark

«Ми хочемо зробити щасливою кожну жінку». Які послуги надає центр здоров'я та краси Le Mark

У понеділок, 9 вересня, відзначали міжнародний день краси. Українці – неабиякі пошановувачі вроди не лише внутрішньої, а й зовнішньої, відтак постійно намагаються вдосконалюватись.

Чи й справді краса врятує світ, та що сьогодні пропонують на цьому ринку задля ідеального образу розказали у луцькому центрі здоров’я та краси Le Mark, - йдеться у сюжеті «Сфера ТВ»

Le Mark вражає — починаючи з вулиці, обрамлення та дизайну центру. На рецепції – привітна та завше усміхнена адміністраторка Катерина, пригощає запашною кавою.

Колектив Le Mark більше нагадує квіткову оранжерею. Кожна працівниця центру здоров’я та краси, не просто профі у наданні послуг, а ще й приклад краси для наслідування.

За словами масажист вакуумно-роликової та ручної практики Яни Бурдак «Le Mark» центр краси та здоров’я унікальний тим, що надають широкий спектр послуг.

«Це і косметологія і перукарські послуги, звичайно ж у нас є центр корекції фігури. Тому, кожна клієнтка яка заходить до нас може отримати не лише одну процедуру. Ми стараємось догодити як то кажуть і зробити щасливою кожну жінку», - розповідає дівчина.

Безсумнівно, без кваліфікованого колективу ніяк. Спеціалісти в Le Mark, усі дипломовані та з великим багажем знань.

«У нас працює три висококваліфікованих косметологів, працює у нас і лазерна епіляція. Ми славимось власне і перукарями нашими, колористика у нас на найвищому рівні», - додає Яна.

Майстер апаратного манікюру та педикюру Вікторія Гаврилова, у цій сфері близько 5-ти років. Дівчина щоденно стежить за трендами та постійно удосконалюється, Каже, — все задля відмінного результату.

«Дуже важлива стерилізація. Безпека моя і мого клієнта. Стерилізація має три етапи, ми використовуємо лише одноразову продукцію, тобто пилочки, бафіки, рушнички. Я раджу дизайни і раджу що зараз актуальне», - ділиться Вікторія

Звісно ж, окремо для кожного клієнта, стерилізують ножиці, гребінці та решту приладдя, яке потрібно для процедур. Лазерна епіляція – абсолютно безболісна процедура, якій нині перевагу надають більшість жінок. Ефективність та власне результат, тут залежить від фаховості спеціаліста та якості апарата.

В центрі здоров’я та краси Le Mark постійно удосконалюються та оновлюють техніку, аби послуги ставали ще якіснішими. А ще, завоювавши визнання у сотень постійних клієнтів, міркують над розширенням.

«Ми готові до співпраці, тому якщо ти хочеш гарно заробляти, мати гнучкий графік і стати частиною Le Mark – запрошуємо»

Якщо ви бажаєте приєднатися до команди Le Mark звертайтеся за телефоном 066 180 6618

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Будинок біля луцької мерії могли підпалити
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 10 вересня
Останні новини
Схожі новини