«Ми тебе по повній оформимо!» На Волині поліцейських звинувачують в погрозах водію

«Ми тебе по повній оформимо!» На Волині поліцейських звинувачують в погрозах водію

У Facebook повідомили, що працівник поліції погрожував водію маршрутного автобуса «Луцьк-Хопнів».

Про це в групі «Автоандони Луцька» написав користувач Саша Качмар.

«Сьогодні, о 8-ій годині ранку в с.Озеро на зупинці до автобуса «Луцьк-Хопнів» підійшов поліцейський Прокопчук (звання не сказав) з проханням пред’явити на перевірку документи. Переглянувши документи, почав по старій схемі «шукати далі». Пасажири почали сваритися, але документи повертати ніхто не хотів по причині «в тебе бампер перемотаний і стоячих забагато», – розповідає він 

«Коли водій почав вимагати повернення документів, то документи віддали, але з погрозами «ми тебе по повній оформимо, ти ще в нас побачиш!». Після цього моменту автобус отримав «супровід» поліцейських. Всю дорогу до кінцевої на Львівській їхали слідом, зупиняючись на кожній зупинці разом з автобусом. Приїхавши в кінцеву, виявилось що чомусь цілу дорогу камери в поліцейській машині були вимкнені, а включились після того як перевірили все що можна і не можна і у водія здало терпіння дивитись на «поліцейський безпредєл»!

«Скажіть будь ласка шановний поліцейський Прокопчук: в нас всі порушники переловлені, немає п’яних водіїв, залишилось лиш супроводжувати автобуси і нервувати водіїв? Ви пробували дістатися з села на роботу? В нас так організований громадський транспорт що дістатись до Ківерець в час пік не проблема?  А перемотаний з однієї сторони бапмер несе небезпеку пасажирам? Ми за це сплачуємо податки на виплату вашої заробітної плати?» – написав користувач у Facebook.

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 5 червня: євро суттєво додав у ціні, долар також подорожчав
Наступна новина Посадовець Волинської ОДА написав заяву на звільнення
Останні новини
Схожі новини