Ми вкрали вашу землю: в Луцьку з'явилися плакати з депутатами міськради. ФОТО

Ми вкрали вашу землю: в Луцьку з'явилися плакати з депутатами міськради. ФОТО

В Луцьку з'явилися плакати, на яких зображені депутати Луцької міської ради, які в ніч на 1 березня проголосували за скандальне рішення про передачу двох гектарів землі фірмі, наближеній до Сергія Були та Костянтина Петрочука.

Про це інформує «ВолиньUA».

Листівки з’явилися на дошках оголошень під’їздів житлових будинків та в інших місцях. На великому плакаті зображено фото 23 депутатів Луцької міської ради із зазначенням їх партійної приналежності. Плакат називається: «Ми вкрали землю у лучан». Також на ньому вказано цифру 20 мільйонів гривень, що, вочевидь, символізує приблизну оціночну вартість вкраденої землі.

Зазначимо, що до ухвалення рішення про передачу ТОВ «Житловий квартал» 2 гектарів землі для будівництва багатоквартирних будинків причетні депутати з правлячої більшості з УКРОПу та його васалів – «Батьківщини» і позапартійних політичних перебіжчиків. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян просять допомогти врятувати життя онкохворій 2-річній Соломійці
Наступна новина Волинські волонтери кожен місяць привозять на передову бійцям АТО домашній хліб. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини