Волинян просять допомогти врятувати життя онкохворій 2-річній Соломійці

Волинян просять допомогти врятувати життя онкохворій 2-річній Соломійці

Волинян просять допомогти врятувати життя 2-річній Соломії Шарко, яка бореться із раком уже більше року. 

Дівчинка хворіє мієлодиспластичним синдромом з надлишком бластів, з множинними клональним цитогенетичними поломками, що асоціюється з несприятливим прогнозом (бласти - це ракові клітини в крові).

«МДС – це розбалансування роботи спинного мозку, який не виробляє тромбоцитів. Цитогенетичні клональні поломки - це пошкоджені хромосоми ДНК Соломійки. За результатами трепанобіопсії кісточки з бедра Соломійки (забір біоматеріалу брали з двох боків), – київські професора медицини з дитячої онкології прийняли рішення про призначення хіміотерапії. Результати невтішні, спинний мозок Соломійки, крім тромбоцитів, перестав виробляти гемоглобін. Відбувається трансформація у мілоїдну лейкемію. За останні 25 років це другий випадок в Україні», – повідомив батько дівчинки.

Без необхідної операції Соломійці дають не більше трьох місяців життя. 

Щоб врятувати її життя, усього за місяць потрібно зібрати більше 4 мільйонів гривень. Саме стільки коштує трансплантація кісткового мозку від нерідного донора в італійській клініці. 

Станом на 8 березня на рахунку, який створили для порятунку Соломійки, вже є 342 678, 10 грн. Крім того, на валютних рахунках – 550$ та 1230 євро, зібрано $1,084. 44 644 грн зібрали волонтери благодійного фонду «З янгелом на плечі». А треба 100 000, 00 євро на ТКМ та 30 000, 00 євро на пошук донора. 

Понад 4 мільйони гривень – це лише по 10-50 гривень з кожного з нас, а для дівчинки – врятоване життя. 

Сконтактувати з батьками можна за телефоном 0676722146 (номер тата)

НОМЕР КАРТИ ПриватБанку для збору коштів : 4731219107903423 – Сергій Васильвич Шарко (тато) 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині посилили охорону бурштинових родовищ
Наступна новина Ми вкрали вашу землю: в Луцьку з'явилися плакати з депутатами міськради. ФОТО
Останні новини
Схожі новини