«Ми з Ковеля – ми вже лякані»: як гумористи «Замку Любарта» потіють у спортзалі. БудуйТіло

«Ми з Ковеля – ми вже лякані»: як гумористи «Замку Любарта» потіють у спортзалі. БудуйТіло

Гумористи з команди «Замок Любарта» продовжують скидати кілограми в рамках проекту «БудуйТіло». На чергове тренування до спортзалу MAXIMUS прийшли лише двоє учасників – Назар Пащук та Володимир Тишкун. А от Романа Копитка вклала до ліжка ангіна, тож він залишився вдома.

ФУТБОЛКИ З УЛЮБЛЕНИМИ ТРЕНЕРАМИ

Аби гарніше виглядати на фото, цього разу «спортсмени» приодягнулись. На тренування вони взяли футболки з, як запевняють, улюбленими тренерами – Віталієм Андрейчуком та Іллею Щуриком.

«На футболці намальований мій спортивний ідол, наставник, гуру, мій другий брат Ілля Щурик. Ілля, як тебе по батюшці? Ілля Ярославович Щурик. Цим фото він символізує, що всьо буде харашо в любій ситуації, навіть коли погано», - пояснює Володимир Тишкун.

«А це Віталій Андрейчук до приходу Назара», - каже гуморист, киваючи на футболку Назара Пащука. На ній нині голомозий головний тренер проекту Віталій Андрейчук ще з шевелюрою.

ХТО ПРАЦЮЄ, А ХТО «ДРУШЛЯЄ»

Тренер Віталій Андрейчук нарікає на те, що лідер команди «Замок Любарта» Назар Пащук пропускає тренування та й дієти не надто дотримується, тому мовляв і скинув менше за всіх. 8 кілограмів проти близько 25 кілограмів в кожного з інших хлопців. Втім, Назар заперчує:

«Я займаюсь більше, ніж хлопці і загалом вже скинув 18 кілограмів. Я просто ще до проекту тут займався. На відміну від хлопців-колег, у мене є сім’я і є ще одна робота, тому у мене менше часу на спорт. А от з харчуванням в мене все ок. Моя їжа завжди корисна і не впливає на вагу, просто не завжди виходить їсти п'ять разів на день».

Назар зараз важить 100 кілограмів, хоче скинути ще 20. Питаю, чи встигне до закінчення проекту (до середини грудня). Він віджартовується: «До завтра встигну – може ногу відріжуть».

До Володимира Тишкуна у тренерів зауважень менше. Старається, кажуть.

«Навіть, коли пропускаю, то відпрацьовую. Приходжу в суботу, неділю після церкви. Важко, бо далеко. Поки сюди доїдеш, поки дійдеш, то дуже тяжко. Не так як зараз (каже Володимир, тягаючи важке знаряддя), але все одно».

– Не б’ють вас тут? – питаю.

– Лякають угрозами, кажуть, що вони тут всі здорові, сильні, але то таке. Ми з Ковеля, ми вже лякані, - відрізає він.

ЩОБ СХУДНУТИ, ТРЕНУВАТИСЬ ПОТРІБНО ЧАСТО

Цього разу, пояснює тренер Віталій Андрейчук, гумористи тренували усе тіло. Різні тренажери пропрацювали різні групи м’язів – на руках, животі, спині, ногах.

Загалом же вони приходять до спортзалу тричі на тиждень. Окрім звичайних тренувань бувають ще кардіо. Це вправи, під час яких сильно підвищується пульс. Наприклад, біг.

«Тренування постійно змінюються, аби тіло не звикало. Щоразу задіюємо інші групи м’язів. Можу сказати, що після трьох місяців проекту хлопці стали значно витривалішими. Не порівняти з тим, що було на початку. Змінився і фізичний стан, і навіть моральний», - запевняє спортивний наставник.

Щодо дієти, то хлопцям не можна їсти борошняні вироби, солодке і смажене, деякі фрукти та сухофрукти: банани, виноград, родзинки і фініки. Щоразу перед прийомом їжі вони мусять надсилати фото тренеру. Від нього заборонену булочку чи цукерку не сховаєш.

«Хлопці їдять салати, м’ясо, яйця, каші. Все, як звичайні люди. Дієти №5 немає», - каже Віталій Андрейчук.

Довідка: «БудуйТіло» - це спільний проект інтернет-видання «Перший» та фітнес-клубу MAXIMUS. Його учасники протягом кількох місяців худнуть під керівництвом досвідчених тренерів. У п’ятому сезоні змінили свій раціон харчування та почали займатись у спортзалі учасники гумористичної команди «Замок Любарта».

Текст: Віта Сахнік

Фото: Роман Домбровський

Тренування гумористів на БудуйТіло


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До Криму прийшла зима: з'явилися фото засніжених вулиць
Наступна новина Правоохоронці вже понад 2 тижні розшукують зниклого в Луцьку юнака
Останні новини
Схожі новини