Міфепристон — безпечний спосіб переривання вагітності на ранніх термінах

Міфепристон — безпечний спосіб переривання вагітності на ранніх термінах

Життя іноді підносить сюрпризи, і дві смужки на тесті теж іноді з'являються невчасно. Перервати вагітність без оперативного втручання можна за допомогою препарату Міфепристон. Безпечність його використання в багатьох випадках підтверджена клінічними випробуваннями. Знайти та забронювати препарат за вигідною ціною можна у відповідному розділі «Аптека Doc.ua».

Принцип дії препарату Міфепристону

Принцип дії засобу з

аснований на блокуванні рецепторів прогестерону. Його рівень у крові вагітної жінки швидко знижується, шийка розм’якшується. Через це відбувається вигнання плідного яйця з матки.

Вже через 1,5 години концентрація діючих речовин в крові досягає свого максимуму. А через 18 годин майже половина препарату виводиться з організму. Бажаний ефект у вигляді медикаментозного аборту відбувається через 24-48 годин у випадку поєднання з Мізопрастолом.

Які є протипокази?

Об’єктивно, будь-яке втручання в гормональну систему не є цілком безпечним. Отже, й Міфепристон має певні обмеження при використанні. Не варто застосовувати його при:

  • ймовірності трубної вагітності;
  • наявності статевих інфекцій;
  • анемії;
  • патології нирок та печінки;
  • прийомі препаратів, що розріджують кров;
  • курінні (в деяких випадках).

Замовляйте Міфепристон у розділі «Аптека Doc.ua». Тут представлені тільки оригінальні препарати, які можна замовити з доставкою додому. Але спершу зверніться до лікаря. Піклуйтеся про себе!

На правах реклами*

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Два Артури – батько і син з Волині разом захищають Україну в одному підрозділі
Наступна новина Ні дощ, ні вітер не злякали: у Луцьку відбувся благодійний велопробіг на підтримку ЗСУ
Останні новини
Схожі новини