Минулої доби на Волині сталося 10 пожеж

Минулої доби на Волині сталося 10 пожеж

Протягом минулої доби рятувальники Волині ліквідували десять пожеж та двічі виїжджали для проведення аваріно-рятувальних робіт

3 травня в селі Колядин Шацької громади трапилася пожежа в господарській споруді. На місце події прибув черговий підрозділ 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини з селища Шацька спільно з працівниками місцевої пожежної охорони села Грабово. Рятувальники за допомогою двох водяних стволів приборкали займання. Повідомлення про пожежу надійшло о 02:17, а о 03:19 її ліквідовано. Імовірно пожежа трапилася через коротке замикання електромережі.

Рятувальники 3-ї ДПРЧ міста Рожище спільно з працівниками МПО Копачівка та Переспа ліквідували займання житлового будинку в селі Любче Копачівської громади. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Черговий підрозділ 18-ї ДПРЧ селища Іваничі ліквідували пожежу легкового автомобіля в селі Переславичі Павлівської громади. Імовірна причина пожежі – несправність електричної системи.

Надзвичайники 9-ї ДПРЧ міста Горохів загасили загорання житлового будинку в селі Софіївка Горохівської громади. Імовірно пожежа трапилась через коротке замикання електромережі.  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ексбоєць 3-ї ОШБр пішки прийшов з Франківська до Луцька, аби зібрати кошти на ЗСУ
Наступна новина Скільки людей перетнули західний кордон України 3 травня
Останні новини
Схожі новини