Міського голову Каменя-Каширського, який попався на хабарі, відсторонили від посади

Міського голову Каменя-Каширського, який попався на хабарі, відсторонили від посади

 

Міського голову Каменя-Каширського відсторонили від посади до 1 грудня 2020 року.

Відповідне рішення прийняв днями Луцький міськрайонний суд, пише ІА ВолиньPost

Нагадаємо, 24 вересня цього року міського голову Каменя-Каширського, місцевого депутата та провідного спеціаліста земельного відділу Камінь-Каширської міської ради викрили під час одержання ними неправомірної вигоди в сумі 4000 доларів США від забудовника. За хабар вони мали сприяти у виділенні земельної ділянки для будівництва багатоквартирного будинку та автомийки.

26 вересня у Луцькому міськрайонному суді кожному з підозрюваних обирали міру запобіжного заходу, утім – жодного не взяли під варту.

У всіх трьох випадках суд, зважаючи на позитивну характеристику підозрюваних та їхні проблеми зі здоров’ям, обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із забороною цілодобово залишати місце проживання терміном на 2 місяці, тобто до 26 листопада 2020 року включно.

Зауважимо, що міський голова Каменя-Каширського – Василь Бондар. Окрім нього, від посади відсторонили і провідного спеціаліста земельного відділу Камінь-Каширської міської ради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Запустили мобільний додаток, що сканує обличчя політиків і показує їхнє досьє
Наступна новина Плата за доставку газу. Волинянам розповіли, що зміниться з нового року
Останні новини
Схожі новини