Міста, які «знищив» наплив туристів

Міста, які «знищив» наплив туристів

Іноді туризм може йти не на користь містам.

Ні для кого не секрет, що чудеса природи і історичні пам'ятки поступово руйнуються масовим туризмом. Але, в той же час, багато країн буквально залежать від фінансових впливів туристичних грошейможе йти не на користь містах, – пише Радіо.Максимум.

Поки, на жаль, рахунок не на користь добра: туристи руйнують не тільки окремі пам'ятники, а цілі міста.

Венеція, Італія. Індустрія туризму тут просто захопила місто. Наскільки це погано? Ну, за останні 30 років Венеція втратила половину свого постійного населення.

Мачу-Пікчу, Перу. Знову відкрите на початку XX століття містичне місто стародавніх індійців з кожним роком залучає все більше туристів. Слабкий місцевий муніципалітет просто не здатний протистояти такому напливу: місто поступово розтягують на сувеніри.

Джайсалмер, Індія. Все більше і більше туристів, зачарованих безпосередньою близькістю історичного форту, вирішують скоротати місяць-два в Джайсалмері. Але інфраструктура невеликого міста просто не розрахована на таку кількість людей.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Шайба» продовжує працювати після 22:00, незважаючи на заборону
Наступна новина ORANGE PLAZA: де вигідно відкривати свій бізнес на Західній Україні?
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні