Modern-Eхро облаштувала магазини хорватської мережі Studenac

Modern-Eхро облаштувала магазини хорватської мережі Studenac

Глобальна компанія Моdern-Eхро забезпечила торговим обладнанням шість магазинів відомої хорватської мережі Studenac.

Studenac входить до ТОП-10 кращих роздрібних компаній Хорватії. Колись цю мережу започаткували як невеликий сімейний бізнес у 1970-х. Зараз мережа налічує 390 магазинів.

Секрет стабільного довголіття Studenac в тому, що вона об'єднує супермаркети, магазини біля дому та придорожні крамниці на головних магістралях Хорватії. А також в тому, що локація для кожного магазину від початків заснування й досі має бути максимально зручною для покупця.

Для шести магазинів цієї дуже динамічної у своєму розвитку мережі міжнародна компанія Modern-Eхро, глобальний виробник торгового обладнання і постачальник комплексних рішень для ритейлу у Центральній та Східній Європі, виготовила та поставила найпопулярніші моделі свого холодильного обладнання: CoolJet S, CoolJet GL, QuadroStream.

Також Studenac отримав від Modern-Eхро касові прилавки та стелажі для хліба та овочів: у магазинах надзвичайний вибір для шанувальників здорового харчування: свіжі салати, фрукти та овочі, продукти без глютену та ГМО, асортимент продуктів для веганів.

Мережа відома і своїми рецептами вишуканих страв: їх пропонують покупцям у відеоформаті на сайті та в соціальних мережах.

У Studenac облаштовані спеціальні зони зі столами під кавові модулі від Modern-Eхро, де можна відпочити за кавою-чаєм чи смачним сендвічем.

Отож, продуктивне партнерство набирає обертів: сьогодні Modern-Eхро розробляє спеціально для мережі Studenac два види холодильних вітрин.  А найближчим часом компанії планують втілити концепти для понад десяти нових магазинів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мінус 22 кг, плюс Pride. Редактор «Першого» отримав велосипед  від Андрія Разумовського
Наступна новина ТОП-5 пропозицій від «Інвестора» у жовтні
Останні новини
Схожі новини