Мінус 22 кг, плюс Pride. Редактор «Першого» отримав велосипед  від Андрія Разумовського

Мінус 22 кг, плюс Pride. Редактор «Першого» отримав велосипед  від Андрія Разумовського

Редактор видання «Перший» Юрій Ричук, вигравши парі у директора Будівельної компанії «Інвестор» Андрія Разумовського, отримав від нього велосипед.

Нагадаємо, умовою парі було схуднути мінімум на 20 кілограм за три місяці, займаючись у спортзалі  «БудуйТіло»

Велобайк придбали у популярному луцькому магазині «Велозона». Взяли той, вибір на якому зупинив Юрій Ричук.

«Велосипед – якісного і популярного в Україні виробника. Це Pride Rebel 9.3, тип – «найнер» (один з типів гірського велосипеда, який комфортний і для їзди містом). У нього – 20 швидкостей, алюмінієва рама, виготовлена за технологією  гідроформінгу, амортизаційна вилка RockShox з ходом 100 мм і режимом блокування. Усе обладнання, зокрема дискові гідравлічні гальма – американської фірми Sram. Хороший, якісний і витривалий велосипед» - розповів засновник «Велозони» Вячеслав Березін.

Разом з велосипедом Юрій отримав шолом, велосумку, ліхтар і мигалку (для їзди в темну пору), болотники, велозамок і дзеркало заднього виду, які не входять у базову комплектацію.  

«Юра з велосипедом і з кращим здоров'ям – це ж круто, правда? Радий, що підтримав товариша і долучився до якісних змін у його житті). Завжди намагаюся не просто робити свою роботу і отримувати задоволення від життя, а й допомагати у цьому іншим. Тоді жити цікавіше» - прокоментував Андрій Разумовський.

      *       *        *

Юрій Ричук і Андрій Разумовський повідомили, що домовилися про особливі умови володіння велосипедом:

«Ми домовилися, що велосипед вважатиметься таким, що перебуває у моєму користуванні, а не є власністю. А власністю він стане, якщо я протягом 12 місяців, починаючи з дня закінчення нашого парі  (тобто до 18 вересня 2020 року) збережу свої основні параментри тіла: не більше 85 кілограм ваги і не більше 98 см у талії» - розповів Юрій Ричук.

Він додав, що сам став ініціатором такої умови, адже хоче мати зайвий стимул не припиняти займатися власним здоров’ям. Він розповідає:

«Парі закінчилося, але я далі відвідую спортзал «БудуйТіло» і займаюся там під наглядом тренерів Іллі Щурика і Віталія Андрейчука. Результати мене неймовірно тішать, тож хочу й далі працювати над собою. Раніше ходив туди пішки, тепер буду їздити на велосипеді))»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У газорозподільну систему необхідно вкладати 10 мільярдів щорічно, – «Волиньгаз»
Наступна новина Modern-Eхро облаштувала магазини хорватської мережі Studenac
Останні новини
Схожі новини