Молода волинянка отримала поранення під час пожежі

Молода волинянка отримала поранення під час пожежі

В Іваничівському районі Волинської області з 26-го на 27 лютого сталося дві пожежі. Одна з яких у господарській споруді в селі Соснина, а друга в житловому будинку у селі Мовників.

Про це повідомив головний інспектор Іваничівського районного сектору ДМС Анатолій Киричук, пише Буг.

Пожежа спалахнула близько 2:00 в дерев’яному житловому будинку у селі Мовників, де з двома дітьми шкільного віку проживає Ольга М. На місце події виїхали 2 пожежні автомобілі 5-ої ДПРЧ міста Нововолинськ та 18-ої ДПРЧ смт. Іваничі.

У буденку вогнем знищено 70 м2  покрівлі, 50 м2  перекриття, пошкоджено внутрішнє облицювання стін, речі домашнього вжитку.

Внаслідок пожежі жінка 1984-го року народження отримала опіки обох рук 1-го та 2-го ступеня. Як повідомили “БУГу”, дітей на цей час вдома не було – вони перебували у бабусі.

В Іваничівському районному секторі ДМС інформують, що загоряння сталося через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації теплогенеруючого пристрою, який використовувався для обігріву житлового будинку.

Цієї ж ночі орієнтовно о 4:20 виникла пожежа в господарській споруді у селі Соснина, власником якої є Любов Ю. 1950-го року народження. На її ліквідацію виїжджали два автомобілі 18-ої ДПРЧ смт. Іваничі.

Вогнем знищено покрівлю та 60 м2 перекриття, пошкоджено вікна та двері. Причина загоряння – коротке замикання електромережі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Миколаєві в квартирі знайшли мумію, що пролежала 30 років, – ЗМІ. ФОТО 18+
Наступна новина Неповнолітній волинянин крав комп'ютери із сільських шкіл
Останні новини
Схожі новини