Неповнолітній волинянин крав комп'ютери із сільських шкіл

Неповнолітній волинянин крав комп'ютери із сільських шкіл

Слідчі Іваничівського відділення поліції оголосили неповнолітньому жителю району про підозру в скоєнні злочинів передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановили причетність правопорушника до крадіжок комп’ютерної техніки з трьох загальноосвітніх закладів району.

Співробітники сектору кримінальної поліції спільно зі слідчими з’ясували, що зловмисник у грудні минулого року проник у приміщення шкіл в селах Грибовиця та Гряди й викрав комп’ютери та ноутбук.

У січні цього року правопорушник викрав із приміщення загальноосвітнього закладу в селі Стара Лішня ноутбук. Загальна сума завданих крадієм школам збитків становить майже 38 тис. грн., – повідомляє прес-служба поліції Волині.

Правоохоронці вилучили в зловмисника викрадену техніку. Слідчі оголосили йому про підозру в скоєнні крадіжок, поєднаних із проникненням у приміщення. Йдеться про вчинення злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Молода волинянка отримала поранення під час пожежі
Наступна новина Волинянину за побиття до смерті дружини загрожує до 10 років в'язниці
Останні новини
Схожі новини