Монатік очолив рейтинг найхаризматичніших артистів

Монатік очолив рейтинг найхаризматичніших артистів

Харизма - те, в чому ми точно не відмовимо зіркам сучасної української естради. Їх виступи вражають масштабністю, а подача змушує слухати і дивитися, не відволікаючись навіть на грім, блискавки, вибухи або землетруси.

Серед безлічі голосистих красенів є ті, які особливо привертають увагу саме своїм темпераментом. Дівчата просто пищать від них і натовпами йдуть на їхні концерти, просто щоб глянути на вираз обличчя улюбленця, доторкнутися до нього після виступу або навіть отримати автограф на грудях.

OBOZREVATEL пропонує вашій увазі топ-5 найхаризматичніших чоловіків-співаків, яким на сцену кидають нижню білизну з криками «Я хочу від тебе дитину!»

Першим критики визначили «Того, що крутить голову» Дмитра Монатіка.

«Дмитро Монатік - співак, тексти якого знають всі від малого до старого. Починав він як танцюрист, ходив на різні шоу і знімався у кліпах відомих артистів. До речі, саме Дмитро написав пісню "40 градусів" для співачки Світлани Лободи. Після багатьох спроб харизма все ж підкорила публіку - у 2016-у він став співаком року за версією "M1 Music Awards" а також відкрив Євробачення-2017», - пише першоджерело.

До рейтингу «Обозревателя» ввійшли Женя Галич, Олег Винник, Потап та Alekseev.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рейтинг країн світу, де варто придбати авто «під ключ»
Наступна новина На Волині відбулися видовищні гонки бездоріжжям. ФОТО
Останні новини
Схожі новини