Співак з Луцька Дмитро Монатик представив свою «Книгу мрій»

Співак з Луцька Дмитро Монатик представив свою «Книгу мрій»

У книгарні Readeat у Києві відбулася презентація інтерактивної дитячої книжки Дмитра Монатіка «Книга мрій», яку артист та письменник-початківець влаштував для дітей українських захисників із Фонду «Діти Героїв».

Маленьким читачам подарували атмосферу справжньої казки: на них чекали улюблені персонажі, дитяча зона, десерти та зустріч із кумиром – MONATIK, який щедро ділився подробицями створення книжки. А декому з дітлахів, і навіть найменшим гостям, пощастило цього дня здійснити свою мрію – заспівати разом зі своїм улюбленим виконавцем, - пише сайт Insider

На презентацію завітала також і сім’я артиста – дружина Ірина та сини Данило і Платон, а також друзі Дмитра, відомі українські блогери та інфлюенсери. З дітками наших героїв, які не змогли приїхати цього дня до Києва, артист зідзвонився онлайн і розпитав про їхні бажання.

«Я писав «Книгу мрій» з любов’ю, теплом і вірою в мрії ще до повномасштабного російського вторгнення в Україну. Перечитуючи її сьогодні дітям, сам собі нагадую важливі речі, які мало не забув. Занурившись у світ великої та страшної війни, світ мрій має ймовірність згаснути. Ця книжка спонукає його знову засяяти, не дивлячись ані на що. Адже мріяти так важливо!» – каже Monatik.

«Довгоочікувана подія – презентація тої самої «Книги мрій», над якою дуже довго працював, – нарешті справдилася. Дуже вдячний дітям, якими опікується Фонд «Діти Героїв» за те, що завітали. Ви були нашими особливими гостями. Їхні батьки загинули внаслідок війни, і вони потребують особливої підтримки. Зараз наша праця спрямована тільки на допомогу вам», – додає артист.

«Місія книжки – мотивувати наше майбутнє покоління мріяти і перетворювати мрії на мету. Я щиро вдячний видавництву «Книголав» за те, що її випуск вдалося реалізувати. Дякую ілюстраторці Анастасії Грищенко за те, що візуалізувала цю мрію. Дякую моїй сім’ї за підтримку і те, що були поруч!» – подякував Дмитро.

«Книга мрій» – це інтерактивне видання з наліпками, віконцями, розмальовками та шаблонами, яке покликане допомогти дітлахам усвідомити, наскільки важливо залишатися вірними своїм мріям та рухатися до них, незалежно від обставин. З нею діти зможуть фантазувати, бавитися і розважатися: намалювати власного мрієзвіра, написати листа собі в майбутнє та навіть послухати пісні співака під час читання за qr-кодом у книжці. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку працівники ТЦК завітали у спортзали міста
Наступна новина На Волині кінь провалився у вигрібну яму
Останні новини
Схожі новини