Монатик презентував новий відеокліп, знятий на Острові Свободи

Монатик презентував новий відеокліп, знятий на Острові Свободи
Кадр із кліпу Дмитра Монатика

Співак із Луцька Дмитро Монатик презентував відео до пісні «Каждый раз».

Прем'єра кліпу відбулась на офіційному ютуб-каналі артиста 12 вересня, повідомляє 24 канал.

Зйомки ювілейного 10-го ролика відбулись на кубинському Острові Свободи, що символічно показали режисери завдяки запальним постановкам.

«Ця відеоробота якраз про те, що ми намагаємося відшукати і придбати: про свободу. Свободу мислення, руху, свободу вибору. Неважливо, що зовні: руїни, тріщини, нетрі, розкіш чи лиск. Важливо, що всередині. У мрії є два види: неправильна і та, що збувається. Щоб зрозуміти, яка з них ваша, потрібно постаратися знайти свободу, йти до неї. Не покладаючись і не спираючись ні на що, крім себе, своїх бажань і хіба що своєї тростини. І, цілком можливо, ти здобудеш набагато більше», – зазначив співак. 

Читати також: «Я завжди гордився, що я із 40-го кварталу», – співак-лучанин Монатик

У новому кліпі можна побачити колоритні кубинські вулички та запальну сальсу. Окрім цього, Монатик показав у відео «Каждый раз» знаменитий особняк Josie Alonso House, згорілий театр, який є пам'яткою архітектури, приголомшливу набережну Малекон в Гавані. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому зоопарку оселився Трамп
Наступна новина За отруєння – штраф. Покарали підприємицю, через яку похворіли гості на волинському весіллі
Останні новини
Схожі новини