«Мрію жити в Уĸраїні, де справедливість не може бути ĸуплена», - боєць Волинської бригади ТРО «Зуб»

«Мрію жити в Уĸраїні, де справедливість не може бути ĸуплена», - боєць Волинської бригади ТРО «Зуб»

29-річний Тарас Зубач на позивний «Зуб» - старший лейтенант, командир стрілецької роти 100 бригади ТрО.

Він з перших днів широкомасштабного вторгнення стоїть на захисті Батьківщини, - йдеться на фейсбук-сторінці ТРО Медіа.

У липні 2023 року, під час бойового чергування, військовослужбовці 3-ї стрілецької роти, під командуванням Тараса, успішно евакуювали поранених з БМП, яка підірвалась на міні. За цей вчинок Тарас був нагороджений відзнакою «Срібний хрест» від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

«Моя попередня професія — будівельник. Цей досвід навчив мене самостійності, і я не завжди комфортно почуваюсь, коли мені доводиться командувати. Сподіваюсь, що після війни зможу повернутися до будівельної справи та допомогти у відбудові країни», - розповідає

Військовий зазначає, що коли війна тільки почалася, було важко усвідомити, що безтурботне життя повернеться дуже не скоро. Сподівався, що світ не допустить довготривалості цього кошмару.

«Найбільший біль — втрата кращого друга. Він був моїм мотиватором боротьби, і його смерть забрала частину мене. Відчуваю несправедливість, коли деякі віддають усе, а інші тікають чи користуються війною, - каже Тарас. - Моє бажання — жити в ідеальній Україні, де справедливість не може бути куплена чи вирішена впливом. Заради цього боротимуся».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині рятувальники ліквідували наслідки ДТП, у якій травмувалася жінка
Наступна новина Поблизу Луцька - ДТП: авто перекинулося на дах
Останні новини
Схожі новини