Муніципали хочуть отримати право евакуювати авто

Муніципали хочуть отримати право евакуювати авто

Департамент муніципальної варти ініціює зміни до положення про департамент, щоб отримати нові повноваження.

Про це йшлося сьогодні, 21 грудня, під час засідання комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, передає «Волинська правда».

Представник департаменту муніципальної варти, начальник відділу демонтажів Роман Кулик розповів, що мають намір, зокрема, змінити положення, додавши деякі функції, а також прописати повноваження про евакуацію автотранспорту.

Детальніше розповісти про останнє попросив заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук. «А ви знаєте, що «Автопарксервіс» вже цим займався? Це не дуже вдало закінчилося», – додав він.

Натомість представник муніципалів відповів, що внесення цього повноваження у положення ще не означає, що завтра почнуть евакуйовувати автотранспорт. «Ми хочемо це питання вивчати. Можливо, обмінюватися досвідом. Хотіли поїхати за досвідом до Львова», – додав Кулик.

Свою думку з приводу цього висловив і голова комісії Андрій Козюра. «Як на мене, таке повноваження має бути у муніципалів. Інше питання – правова основа цієї справи», – сказав він.

Зрештою, члени комісії таки не проголосували у підтримку змін до положення.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині зі снігових заметів рятувальники дістали 6 вантажівок
Наступна новина Знайшли субмарину, що загадково зникла в часи Першої світової. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини