Муніципали просять лучан навчитися прибирати за своїми собаками

Муніципали просять лучан навчитися прибирати за своїми собаками

Департамент муніципальної варти Луцької міської ради закликає мешканців Луцька прибирати екскременти своїх домашніх улюбленців, які вони залишають під час вигулу.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради в Facebook.

Любиш кататись, люби й саночки возити. Любиш пса, люби й прибрати за ним. Скільки про це вже говорили й писали, а віз і нині там. Лучани не навчені або не хочуть розуміти, що за своїми домашніми улюбленцями необхідно збирати екскременти. 

Черговий випадок зафіксував сьогодні інспектор департаменту муніципальної варти Луцька на вулиці Федорова, 2. Дівчина вигулювала свого пса і він нагадив просто посеред двору. Вона не помітила в цьому нічого поганого. На зауваження інспектора, що за собакою треба прибрати, дівчина повідомила, що не хоче та забула пакет вдома. Втім, профілактична робота чоловіка у формі дала позитивний результат, адже через деякий час на вулицю вийшла її мама та прибрала собаче випорожнення.

Шановні лучани давайте врешті будемо поважати один одного. Якщо ви любите своїх тварин, то будь ласка й прибирайте після них. Не усім лучанам подобається дивитися на сліди, які залишають на снігу ваші чотирилапі друзі. Пам'ятайте, що сніг невдовзі зійде, а неприбране собаче лайно залишиться на вулицях міста.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Савченко повідомили про підозру і затримали. ВІДЕО
Наступна новина Україна офіційно завершила АТО, що буде далі?
Останні новини
Схожі новини