«Мусимо перестрахуватися». Футболісти «Волині» перейшли на індивідуальні тренування

«Мусимо перестрахуватися». Футболісти «Волині» перейшли на індивідуальні тренування
Альберт Шахов (головний тренер ФК «Волинь»)

Футбольна команда «Волинь» наразі перейшла на індивідуальні тренування, бо більшість гравців захворіли різними вірусними інфекціями. Відтак, команда вимушена перервати перший зимовий загальний збір гравців. 

Про це розповів головний тренер команди Альберт Шахов для пресслужби команди. 

«Зараз ми змушені зробити вимушену паузу в нашому першому зимовому зборі. Ряд гравців захворіли різними вірусними інфекціями – хтось ще до початку збору, хтось – уже протягом перших днів тренувань. Ситуація ніби й не виглядала катастрофічно – деякі наші футболісти навіть встигли повернутися до тренувань, пропустивши перші дні. Утім, зважаючи на те, як зараз поширюються вірусні захворювання не лише у спортивних колективних заняттях, а й у повсякденному житті, мусимо перестрахуватися та зробити невелику паузу в нашому першому зимовому зборі, змістивши їх приблизно на тиждень. Сподіваємося, це допоможе уникнути масовій захворюваності серед футболістів та працівників клубу», – зазначив Шахов.

Також він додає, що футболісти наприкінці тижня планують провести загальний медогляд та повторити тестування. А перші спаринги збору з «Карпатами» та Феніксом» – не відбудуться. 

«Шкода, що не вдасться зіграти перші спаринги збору, які ми планували проти «Карпат» та команди «Фенікс», однак подальші плани ніхто не скасовував. Тож маємо надію, що до весняної частини чемпіонату хлопці отримають як тренувальну, так і ігрову практику. У нас також дещо зміняться плани на збори, однак після всіх уточнень ми оголосимо про ці зміни уже найближчими днями», – зазначив головний тренер клубу. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ковідна тисяча». Програма буде діяти до кінця року
Наступна новина Усі укриття та бомбосховища, що є у Луцьку, можуть вмістити 31 тисячу людей. У якому вони стані
Останні новини
Схожі новини