«Музика здатна лікувати»: лучан кличуть гарно відпочити на вихідних

«Музика здатна лікувати»: лучан кличуть гарно відпочити на вихідних

Коли людина слухає приємну музику, то її мозок виробляє гормон щастя – дофамін. Щотижня у «Карабасі Барабасі» на Молоді, 14а влаштовують музичні вечори для лучан.

Музика з’явилася ще у прадавні часи й вважається, що вона має вплив не лише на настрій, а й часом на фізичний стан людини. З цього приводу проводили чимало експериментів.

Так, коли людина чує звуки, які їй подобається, то в організмі виробляється дофамін. До речі, це сприяє покращенню самопочуття, активізації роботи мозку й навіть зменшує тривожність.

Тож у пивному ресторані «Карабас Барабас» вирішили «лікувати» музикою та пропонують хороший відпочинок. У п’ятницю та суботу о 20 годині в закладі відбуваються музичні вечори.До речі, вхід вільний. Так 18-19 жовтня на сцені виступить Havana b-side — міні-проект гітариста та фронтвумен кавер бенду HAVANA. Поєднання гітари та вокалу — акустичні кавери на відомі українські та світові хіти.

Лучан запрошують відпочити разом під чудову музику.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Атовець із Луцька поїде на «Ігри Нескорених»
Наступна новина У Луцьку систему відеоспостереження за мільйон встановить київська фірма
Останні новини
Схожі новини