На 3,5 років у тюрму посадили водія, який пʼяним збив двох пішоходів поблизу Луцька

На 3,5 років у тюрму посадили водія, який пʼяним збив двох пішоходів поблизу Луцька

Винуватця аварії з постраждалими, яка трапилася у селі Оздів, що біля Луцька, у 2021 році, Луцький міськрайонний суд відправив на 3 роки та 6 місяців за ґрати.

Як ідеться у вироку, аварія трапилася 27 липня близько 22 години на вулиці Гіркополонківській. П’яний водій Ford Focus Віктор К., рухаючись без увімкнених фар, збив двох пішоходів, які йшли проїзною частиною. В результаті ДТП один із чоловіків отримав тяжкі тілесні ушкодження, пишуть Волинські новини

Під час розгляду справи Віктор К. не визнав своєї вини, та намагався звинуватити іншого чоловіка. Обвинувачений пояснив, що спав на пасажирському місці, коли трапилася ДТП, а на місце водія пересів, бо боявся, що вину за ДТП повісять на сина, адже авто належить йому.

Проте докази та покази свідків підтвердили вину Віктора К. Врахувавши обставини справи, суд призначив йому покарання у виді трьох років та шести місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на п’ять років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин – у фіналі нацвідбору Дитячого Євробачення
Наступна новина На Харківщині загинув воїн з Волині
Останні новини
Схожі новини