На 80-тьох вулицях Львова зникла вода. ВІДЕО

На 80-тьох вулицях Львова зникла вода. ВІДЕО

У Львові через аварію на водогоні без води вже другу добу перебувають мешканці будинків на 80-тьох вулицях. За даними львівських надзвичайників, витік стався на магістральному водогоні у селі Чижиків. Мер Львова, Андрій Садовий каже, що це складна ділянка, яку востаннє ремонтували ще в радянський період. Подачу води припинили до часу завершення ремонтних робіт, які обіцяють завершити сьогодні ввечері.

Міський голова Львова Андрій Садовий:"Аварійно-ремонтні роботи тривали більше доби. Зараз розпочато запуск води у систему. За прогнозами «Львівводоканалу», до насосної станції у Винники вода надійде після 20.00 год. Після того буде розпочато запуск води у систему для мешканців міста Львова. Завтра зранку плануємо відновити водопостачання Личаківського району у повному об'ємі".
Наразі масштабну аварію ліквідовано. Мер каже, що зараз у місті працює 17 водовозок, як комунальних, так і приватних та військових. Біля 6 храмів міста встановлені резервуари з питною водою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Нововолинську встановили центральну ялинку міста. ФОТО
Наступна новина «Я не затриманий, я військовополонений», - Саакашвілі
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні