У Нововолинську встановили центральну ялинку міста. ФОТО

У Нововолинську встановили центральну ялинку міста. ФОТО

11-го грудня у Нововолинську навпроти міської ради встановили центральну ялинку міста.

Висота дерева 12-ть метрів. Прикрашати ялинку будуть згодом. Наразі її по зовнішньому вигляду не назвеш ідеальною новорічною  красунею. Та начальник комунального господарства Артем Жигалюк, який був на місці і контролював процес встановлення запевнив, що в місцях, де дерево сухе та пошкоджене будуть підв’язувати гілки, – пише БУГ

Жигалюк поділився як обирали головну ялинку міста.

Їздили по навколишнім селам і дивилися різні варіанти. Потім із 3-х найкращих обрали одну. Господар дерева дав добро зрізати ялинку. Будемо ще торгуватися із ним за ціну, – розповідає він.

За попередньою інформацію на центральну ялинку міста виділили три тисячі гривень.

Прикраси на новорічне дерево роблять самостійно працівники комунального господарства. Цьогоріч вони мають залишитися з попередніх років. Та докупили нові гірлянди. За рахунок вогників намагаються надати краси новорічній ялинці.

Головна ялинка міста відтепер в очікуванні на прикраси, а жителі міста 19-го грудня зможуть долучитися до офіційного відкриття.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Свято-Миколаївському монастирі на Волині освятили дзвіницю. ВІДЕО
Наступна новина На 80-тьох вулицях Львова зникла вода. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини