На Ангелу Меркель спробував напасти невідомий чоловік

На Ангелу Меркель спробував напасти невідомий чоловік

Правоохоронці відреагували блискавично і зупинили спробу нападу на канцлера.

Німецька поліція затримала чоловіка, який намагався скоїти напад на канцлера Німеччини Ангелу Меркель. Про це в середу, 14 березня, повідомляє Welt.

Уточнюється, що інцидент стався в Берліні на виході з будівлі Бундестагу якраз після того, як члени німецького парламенту підтримали кандидатуру Меркель на посаді федерального канцлера Німеччини.

«Меркель, яка збиралася їхати до президента країни Франка-Вальтера Штайнмайєра, йшла до машини. Чоловік побіг до неї, але був зупинений службою безпеки. Канцлер покинула місце події», – пише видання.

Як уточнює Welt, при спробі нападу чоловік щось голосно кричав «не-німецькою» мовою.

Зазначається, що правоохоронці притиснули чоловіка до землі саме в той момент, коли канцлерка сідала до автомобіля. Додаткових подробиць інциденту не повідомляється.

Нагадаємо, сьогодні, 14 березня, Ангелу Меркель було обрано парламентом Німеччини на посаду федерального канцлера на четвертий термін поспіль. Її кандидатуру підтримала депутатська більшість у парламенті. Цього ж дня Меркель має отримати грамоту щодо призначення на посаду канцлера від президента Німеччини Франка-Вальтера Штайнмайєра.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі Княгининок з'явиться футбольне поле
Наступна новина Біометричний паспорт України прикрашає Луцький замок. ФОТО
Останні новини
Схожі новини