На автостанції Луцька у чоловіка викрали 20 тисяч гривень

На автостанції Луцька у чоловіка викрали 20 тисяч гривень

Учора, 9 жовтня, до поліції із заявою звернувся 42-річний житель Рівненської області.

Чоловік повідомив, що на автостанції у Луцьку у нього з кишені відкрито викрали понад 20 тис. грн. Грабіжник із грошами втік.

Затримати правопорушника допомогли небайдужі громадяни. Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника це – 33-річний житель Луцького району. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадені гроші вилучили.

До слова, чоловік у червні звільнився з місць позбавлення волі. Окрім того, у поліції Камінь-Каширщини відносно нього розпочате кримінальне провадження за вчинення крадіжки.

Слідчі за цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про  грабіж, вчинений у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану.

Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру у вчиненні грабежу та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Слідство триває.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Троє бійців з Любешівської громади отримали нагороди від Залужного
Наступна новина Сьогодні Львівщина прощається із захисником з Волині Ігорем Гребенем
Останні новини
Схожі новини