«На бампері посипалась фарба і ніхто не вибачився», - водій пояснив, чому забрав м'яча у дітей

«На бампері посипалась фарба і ніхто не вибачився», - водій пояснив, чому забрав м'яча у дітей

Лучанин, який забрав м’яча у дітей, зв’язався із редакцією «Першого», бажаючи прояснити ситуацію, яка сталася цими вхідними у дворі за гіпермаркетом ТамТам.

Нагадаємо, що в неділю, 13 травня, у групі «Теревені про Луцьк», що в Фейсбуці, лучанка Ольга Гладка написала, що у подвір’ї її будинку на вул. Сухомлинського, 4,  чоловіки відібрали у дітей м’яч та поїхали собі.

Водій автомобіля Олександр Корольчук розповів, що того вечора разом зі своїми знайомими під’їхав скупитися до гіпермаркету.

«Ми приїхали трьома машинами і тут чую такий удар м’ячем, що аж засміявся, - комусь щастя таке прилетіло. Знайомий вибігає і питає, чого я регочу, це ж по моїй машині так влупили. Не знаю, як вони так копнули той м’яч, але на бампері посипалася фарба. Писали різне, що я сам десь вдарив машину, а на дітей «спригую». Якби я її побив, то були б подряпини, а їх нема, - фарба потріскала від удару», - розповів учасник неприємного інциденту.

За словами Олександра, найбільше у цій історії його зачепило те, що у мережі Фейсбук, а згодом і  в ЗМІ, написали наче б то він вкрав м’яча у дітей.

В одній з груп у мережі Фейсбук розгорнулася ціла дискусія з цього приводу. Чоловік каже, що одразу написав під дописом жіночки, яка поскаржилась на нього та виклала фото його автівки, що зараз приїде, але хоче порозмовляти з батьками малих бешкетників.

«Я забрав м’яч, але у той же вечір повернув. І жодного вибачення ні від дітей, які поводили себе дуже дивно, ні від того чоловіка, який назвався  власником м’яча, я не почув. Діти – це взагалі жах: мат через мат, батьків кликати не хотіли, казали, що вони то сироти, то бомжі, то батьки за кордоном», - розповів Олександр Корольчук.

До речі, коли він вдруге приїхав у двір, там були і патрульні, але конфлікт вдалося врегулювати без їхньої участі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зниження продажу алкоголю і тютюну вже вдарило по бюджету Луцька
Наступна новина Інтерв'ю з Юрієм Корольчуком, кращі ресторани Луцька та смертельна ДТП: ТОП-3 за 15 травня
Останні новини
Схожі новини