Зниження продажу алкоголю і тютюну вже вдарило по бюджету Луцька

Зниження продажу алкоголю і тютюну вже вдарило по бюджету Луцька

У Луцьку впав обсяг роздрібної торгівлі тютюновими виробами та спиртними напоями.

І, як не дивно, першим це відчув бюджет міста.

Зокрема, під час розгляду питання «Про виконання бюджету міста Луцька за І квартал 2018 року» у середу, 16 травня, член Луцького міськвиконкому Михайло Щур звернув увагу на те, що у фінансовому документі вказано зменшення надходжень, отриманих за рахунок продажу підакцизних товарів.

Зокрема, у пояснювальній записці до проекту рішення йдеться: «Акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів надійшло 12 135,2 тис.грн. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зменшилися на 2 485,7 тис.грн. Зменшення надходжень відбулось за рахунок зменшення об’ємів реалізації підакцизних товарів».

Тож він попросив уточнити, чи у цю категорію входить і продаж пального, яке відноситься до підакцизних товарів, що може свідчити про падіння транспортної сфери.

«Мова йде про роздрібну торгівлю. Виключно про продаж алкоголю і сигарет», – наголосила заступник директора департаменту, начальник відділу доходів бюджету Луцького міськвиконкому Людмила Гаврилевська.

Рішення «Про виконання бюджету міста Луцька за І квартал 2018 року» прийняли - «ЗА» проголосувало 9 членів міськвиконкому.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скажений водій на «євробляхах» роз'їжджав райцентром на Волині. ВІДЕО
Наступна новина «На бампері посипалась фарба і ніхто не вибачився», - водій пояснив, чому забрав м'яча у дітей
Останні новини
Схожі новини