На «Богдан Моторс» - обшуки. Компанія заявляє про політичний тиск

На «Богдан Моторс» - обшуки. Компанія заявляє про політичний тиск
Фото ілюстративне

У приміщеннях автомобільної компанії «Богдан Моторс» у п’ятницю, 19 липня, проводять обшуки. В компанії заявляють про політичний тиск.

Про обшуки повідомило Національне антикорупційне бюро, – пише «Європейська правда».

«Слідча дія санкціонована і проводиться в ході розслідування розтрати державного майна в особливо великих розмірах службовими особами Міноборони України та Генштабу ЗСУ України, які у 2015-2018 рр, на думку слідства, незаконно внесли до державного оборонного замовлення спеціальний автомобільний транспорт та здійснили його закупівлю за завищеними цінами», - зазначається у повідомленні.

Розслідування детективи НАБУ здійснюють із квітня 2018 року.

Компанія "Богдан Моторс" натомість стверджує, що звинувачення НАБУ - надумані та безпідставні, а організацію слідчих дій – "політично вмотивований тиск".

"Закупівля автомобілів виробництва "Богдан Мторс" відбувається у повній відповідності з чинною редакцією постанови Кабінету Міністрів України №517. Вона чітко регламентує весь порядок формування ціни під час здійснення державного оборонного замовлення.

"Богдан Моторс" є одним з найбільших платників податків у галузі. Так, за 11 років випуску цивільної та військової техніки "Богдан Моторс" перерахував до бюджетів усіх рівнів 2,4 млрд грн", - заявили у компанії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Важливий контент, а не рейтинги. Луцький маркетолог розповів, як рекламуватись в інтернет-виданнях
Наступна новина Лучанам радять не гуляти з дітьми і не відкривати вікна через сморід
Останні новини
Схожі новини