На будівництво шахти №10 «Нововолинська» виділили додатково 15 мільйонів гривень

На будівництво шахти №10 «Нововолинська» виділили додатково 15 мільйонів гривень

На будівництво волинської шахти у Нововолинську виділять додаткові кошти. 

Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Так, на ім’я Нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова надійшов лист від заступника міністра енергетики та вугільної промисловості України Анатолія Корзуна, у якому йдеться про збільшення державного фінансування будівництва 10-ї шахти.

Зокрема, в документі йдеться про те, що з метою фінансового забезпечення будівництва шахти №10 «Нововолинська» Міненерговугілля здійснено перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених міністерству на 2018 рік.

Цим перерозподілом передбачено збільшення обсягу асигнувань за програмою «Державна підтримка будівництва шахти №10 «Нововолинська» на 15 млн. грн., що дозволить здійснити розрахунки за виконані роботи та понесені витрати по обслуговуванню комплексів загально шахтного призначення, охорону поверхневих об’єктів незавершеного будівництва та сплатити заробітну плату працівникам.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян застерігають від небезпечного захворювання
Наступна новина З висоти пташиного польоту: показали, як триває будівництво ЖК «Юпітер». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини