На будівництво школи №27 не заклали жодної копійки. ВІДЕО

На будівництво школи №27 не заклали жодної копійки. ВІДЕО

Фінансування на добудову 27 школи у 55-му мікрорайоні Луцька в цьогорічному міському бюджеті не закладено. Навчальний заклад готовий вже на понад 80 відсотків.

Для завершення об’єкту необхідно майже 28 мільйонів. З них 15 мільйонів гривень на будівельні роботи, решта – на закупівлю обладнання.

Раніше міська влада систематично виділяла гроші на будівництво нового навчального закладу: у 2015-му – 1,7 мільйона гривень; в 2016-му – майже 12 мільйонів гривень. Торік нові керманичі міста із запланованих 20 мільйонів половину забрали на дороги. Обіцяли повернути з коштів від перевиконання, проте так цього і не зробили.

В свою чергу зведення 27-ої школи фінансувалося за рахунок державних коштів. У 2016-2017 роках з казни виділили понад 32 мільйони гривень.

У цьогорічному міському бюджеті на цей довгобуд поки не закладено жодної копійки. У муніципалітеті пояснюють, що очікують першого кроку від облдержадміністрації, адже за спорудження об’єкта від самого початку відповідає місцева гілка виконавчої влади. Мовляв, якщо у державному бюджеті закладуть гроші на завершення будівництва, то й місто свою частку виділить. Це можливе за умови перевиконання бюджету, яке, за словами чиновників, цілком реальне.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У мережі показали «безсмертних» луцьких пішоходів. ФОТО
Наступна новина Уряд скасував реформу ДФС та митниці
Останні новини
Схожі новини