На Донеччині загинула військовослужбовця, колишня журналістка Алла Пушкарук

На Донеччині загинула військовослужбовця, колишня журналістка Алла Пушкарук

На війні 25 квітня загинула військовослужбовиця, колишня журналістка “Тижня” Алла Пушкарчук (позивний Рута). 

Про це повідомив військовослужбовець, колишній головний редактор “Тижня” Дмитро Крапивенко на своїй фейсбук-сторінці. У коментарі ІМІ Дмитро уточнив, що Алла загинула в Донецькій області під час обстрілу. Вона служила в 58 окремій мотопіхотній бригаді в мінометній батареї.

“Сьогодні загинула Алла Пушкарчук (Рута). Тендітна дівчина, що пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці”, – написав він. 

Дмитро розповів, що 2018 року взяли Аллу в команду “Тижня”, де вона зросла від новинаря до культурної оглядачки. 


 

“Останній (не крайній, на жаль) раз ми говорили з нею вже в цьому році. Домовилися написати один одному, “коли будуть якісь хороші новини”. Їх не сталося. Стався фатальний обстріл, який забрав життя Рути. Алла була з того покоління, що дорослішало на війні і жадібно будувало плани на майбутнє. […] Ніхто не замінить Аллу. Ні в мирному житті, ні в воєнному. Це невідновлювана втрата у повному сенсі”, – написав Дмитро.

Алла Пушкарчук також працювала у виданні “Читомо” – відповідала за стрічку новин та координувала проєкт “Люди з порожніх стільців”. 

Під час Революції гідності долучилася до “Правого сектору”, згодом у межах їхнього інформаційного відділу їздила на фронт – писати й фотографувати. Тоді й отримала позивний Рута. Після повномасштабного вторгнення разом з коханим пішла в Збройні сили України.

За даними ІМІ, Алла Пушкарчук стала 77-ю в списку медійників, що загинули внаслідок російської агресії проти України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Прикордонники затримали двох волинян, які вплав через річку поверталися в Україну
Наступна новина Якою буде погода на Волині у вихідні
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні