На допомогу бізнесу. ПриватБанк знизив ставку за програмою «КУБ»

На допомогу бізнесу. ПриватБанк знизив ставку за програмою «КУБ»
Фото ілюстративне

ПриватБанк знизив відсотки за програмою кредитування малого та середнього бізнесу «КУБ» («Країна успішного бізнесу»). З 21 жовтня ставка за програмою підтримки підприємництва становить 1,7 % від початкової суми кредиту впродовж перших 6 місяців, а починаючи з 7-го місяця – 1,5 %. 

Про це повідомили в установі.

«ПриватБанк розвиває економіку країни доступним фінансуванням. Минулоріч ми вже знизили відсотки за програмою «КУБ». І цьогоріч, з 21 жовтня, продовжили тенденцію – до 1,5 %, – розповідає директор Північно-Західного РУ ПриватБанку Юрій Войтенко. – Скористатися програмою на Волині та Рівненщині можуть як підприємці, так і юридичні особи, які потребують фінансової підтримки для розширення бізнесу».

Сума фінансової допомоги – до мільйона гривень за програмами «КУБ» і «ТурКУБ», до 2 мільйонів – у рамках «АгроКУБ» та до 3 мільйонів за програмою «КУБ під заставу». Щоб отримати кредитування, достатньо залишити заявку на сайті kub.pb.ua.

Програма «Країна успішного бізнесу» допомагає розвиватися українському бізнесу впродовж трьох років. З кожним роком її популярність серед українських підприємців зростає. Кінцева мета КУБу – створення мільйона робочих місць.

У 2019 на програми фінансування підприємництва в Україні ПриватБанк планує спрямувати не менше 8 млрд гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Карпачо довжиною понад 2 метри. У луцькому ресторані встановили рекорд України
Наступна новина Молода пара відпочиває біля Луцька. Фотосесія серед квадрохаусів
Останні новини
Схожі новини