На Хмельниччині сили ППО збили ворожу ракету

На Хмельниччині сили ППО збили ворожу ракету
Фото ілюстративне з відкритих джерел

На Хмельниччині під час повітряної тривоги 14-го червня сили протиповітряної оборони збили російську ракету. За попередньою інформацією, постраждалих унаслідок її падіння немає.

Про це повідомив голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій

Спочатку він заявив, що під час повітряної тривоги спрацювали сили ППО. Згодом голова ОВА зазначив, що уламки ракети впали в полі. А пошкоджень споруд чи постраждалих унаслідок падіння немає. 

«За попередньою інформацією, сьогодні, під час повітряної тривоги, сили протиповітряної оборони збили ворожу ракету. Уламки впали в полі, пошкоджень споруд немає.

На даний час здійснюється пошук місця падіння/уламків збитої ракети. Попередньо - жертв та руйнувань немає. Інформація уточнюється», – повідомив голова ОВА. 

Нагадаємо, сьогодні, 14-го червня, сили ППО також збили російську ракету над Золочевом, що на Львівщині. Її уламки впали на територію місцевого цегельного заводу. Відомо про чотирьох постраждалих. Серед них одна дитина. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У боях з окупантами загинув лучанин Артем Асматов
Наступна новина Шестеро волинян стали призерами чемпіонату Польщі зі змішаних єдиноборств ММА
Останні новини
Схожі новини