На кордоні польський водій збив на переході трьох українців

На кордоні польський водій збив на переході трьох українців

На українсько-польському кордоні, який наразі заблокований, сталася надзвичайна ситуація – там польський водій збив на пішохідному переході трьох українських

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив журналіст Євген Плінський.

"На пункті пропуску Рава-Руська польський водій збив на пішохідному переході трьох українських водіїв. Це вже просто якесь адіще там несеться", - написав журналіст.

Також він опублікував відео з місця події.

На місце ДТП одразу вирушив український консул

Про це повідомив речник МЗС Олег Ніколенко в коментарі РБК-Україна.

За його словами, поліція вже затримала водія автомобіля на польській реєстрації, який скоїв наїзд на українських водіїв. Розпочалися слідчі дії. При цьому, громадяни України, на щастя, отримали незначні травми. Їм на місці надали медичну допомогу, госпіталізації вони не потребували.

"Наші консули взаємодіють із польськими правоохоронцями задля з‘ясування усіх обставин інциденту. Тримають питання розслідування на контролі", - зазначив Ніколенко.

Він також додав, що постраждалі українські водії вчора пройшли оформлення на кордоні і разом зі своїм автотранспортом повернулися до України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку автомобіль збив 16-річного хлопця
Наступна новина На Волині контрабандисти створили цех із виробництва дронів
Останні новини
Схожі новини