На Ковельщині підлітки знайшли заіржавілу міну

На Ковельщині підлітки знайшли заіржавілу міну

15 липня, поблизу озера Світле, що в селі Тур Ковельського району, підлітки знайшли заіржавілий предмет, схожий на вибухонебезпечний.

Про небезпечну знахідку вони повідомили дорослих, які й зателефонували на «101», – інформує Ковель mediа.

На місце знахідки прибули працівники групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ДСНС, які вилучили та знищили одну 82 – міліметрову мінометну міну. Після ретельного обстеження території за допомогою міношукачів більше боєприпасів не виявили.

«Шановні громадяни! Майже щодня на території області громадяни під час польових робіт чи у лісових масивах під час збору ягід чорниці продовжують знаходити застарілі вибухонебезпечні предмети часів минулих воєн. Тож кожному слід знати, як діяти у такому випадку: не піднімати підозрілий предмет, позначити місце знаходження, попередити інших про небезпеку, викликати Службу порятунку «101» та чекати прибуття фахівців ДСНС», – написали рятувальники.

Читати також: На Волині усю ніч шукали в лісі літнього чоловіка


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 9-річному лучанину збирають гроші на протез
Наступна новина Як плести постоли. Показує дід Митрофан із Тоболів
Останні новини
Схожі новини