На козулю, яку витягли з-під криги на Волині, полювали мисливці. Тварина померла

На козулю, яку витягли з-під криги на Волині, полювали мисливці. Тварина померла

Молода козуля, яку врятували з-під криги в селі Промінь Боратинської громади троє місцевих жителів, мала рани, численні травми та кульові поранення.

Врятувати тварину не вдалося, 8 грудня козуля померла, – повідомила Суспільному директорка КП "Луцький зоопарк" Людмила Денисенко.

Шансів вижити у тварини, коли її привезли 8 грудня у звіринець, було "50 на 50", – зазначила керівниця зоопарку.

"У неї була рана, з якої ветлікар дістав дві дробинки. В козулі були крововиливи і пробита грудна клітина. Коли тварина померла, то вже при розтині виявили інші дробинки. На тварину значить полювали, і певно, на лід її загнали мисливці", – повідомила Людмила Денисенко.

Як розповів у телефонному коментарі місцевий житель Володимир Демчук, тварину до зоопарку забрали волинські екологи та єгері Українського товариства мисливців та рибалок. Каже: до цього часу козуля перебувала в господарській будівлі місцевого жителя на відновленні.

"В понеділок (6 грудня – ред.) козулю відпустили, але вона не могла нормально стати на ноги і не йшла. Один з чоловіків забрав козулю до себе, відігрівав, лікував, а вчора (7 грудня – ред.) купили антибіотик і давали тварині, бо в неї ще з ноги йшла кров. Потім приїхали екологи та УТМР і завезли в зоопарк", – додав волинянин.

Нагадаємо, у селі Промінь місцеві мешканці врятували козулю, яка тонула. На жаль, через травми та поранення тварина померла. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку під колеса автомобіля потрапила дитина
Наступна новина У Луцьку вночі вкрали автівку
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні