На луцький аеродром прилетів літак-лабораторія. Відео

На луцький аеродром прилетів літак-лабораторія. Відео
скріншот з відео

2-го серпня на Луцький військовий аеродром прибув літак-лабораторія Ан-26КПА зі складу 456-ї бригади транспортної авіації (аеродром Гавришівка (Вінниця).

Про це повідомляють в Організації Волинських Авіалюбителів ОВАЛ у Facebook.

Його прохід над Вишковом і посадку на Луцькому військовому аеродромі зняв на відео активіст Організації Волинських Авіалюбителів "ОВАЛ" Богдан Горошок

Підготовка до передислокації на Луцький військовий аеродром з аеродрома Кульбакіно (Миколаїв) 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Івановича Покришкіна триває.

Нагадаємо, 31 липня на Луцький військовий аеродром з аеродрома Кульбакіно (Миколаїв) прилетів перший борт зі складу бригади.

Одним з етапів підготовки є обов'язковий обліт усіх радіотехнічних засобів Луцького військового аеродрому з метою перевірки їх функціонування та точності налаштування для майбутнього забезпечення польотів.

З цією метою і прибув літак-лабораторія Ан-26КПА.

 
Прохід і посадка Ан-26КПА - 02. 08. 2018

Підготовка до передислокації на Луцький військовий аеродром з аеродрома Кульбакіно (Миколаїв) 204 Севастопольська БрТА ім. Покришкіна імені Олександра Івановича Покришкіна триває. Одним з етапів підготовки є обов'язковий обліт усіх радіотехнічних засобів Луцького військового аеродрому з метою перевірки їх функціонування та точності налаштування для майбутнього забезпечення польотів. З цією метою сьогодні, в четвер, 2-го серпня, на Луцький військовий аеродром прибув літак-лабораторія Ан-26КПА зі складу 456-ї бригади транспортної авіації (аеродром Гавришівка (Вінниця)). Його прохід над районом м. Луцька Вишковом і посадку на Луцькому військовому аеродромі зняв на відео активіст Організації Волинських Авіалюбителів "ОВАЛ✈" Bodia Horoshok.

Posted by Організація Волинських Авіалюбителів ОВАЛ on Thursday, 2 August 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яким має бути ідеальний сніданок
Наступна новина Договірні матчі в українському футболі: десятки обшуків та перші підозрювані
Останні новини
Схожі новини