На луцькій автостанції роми знову «тероризують» людей. ФОТО

На луцькій автостанції роми знову «тероризують» людей. ФОТО

У Луцьку на автостанції представники ромської національності приставали до пасажирів і погрожували фізичною розправою, вимагаючи гроші.

Інцидент трапився у вівторок, 20 лютого, - повідомляє «Під прицілом».

У Луцьку на австостанції №1 людей тероризувала група неповнолітніх циган. Вони наполегливо випрошували гроші, а коли люди відмовляли чи сперечалися, то ті погрожували пасажирам фізичною розправою та нецензурно висловлювались на їхню адресу.

Керувала групою ромів, яка складалась із 5-6 неповнолітніх, віком приблизно 12 років, старша жінка тієї національності. Вона і сама зверталась до людей з проханням допомогти грошима для нібито вирішення якоїсь скрутної життєвої ситуації, яка трапилася з її родиною.

Додамо, що ця група прохачів, за словами ж самих неповнолітніх, проживає у селі Переспа Рожищенського району. Проблема ромів на автостанції не нова, але, на жаль, адміністрація жодним чином не реагує на подібні зауваження волинян та гостей області, а тому малолітні цигани замість відвідувати школу щодня "працюють", випрошуючи у довірливих людей гроші.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Закарпатті затримали фальшивомонетника з Волині
Наступна новина Людина часу – Ігор Гузь: «Гунчик – біда для Волині та велика помилка Порошенка»
Останні новини
Схожі новини