На Луцький геріатричний пансіонат виділять кошти

На Луцький геріатричний пансіонат виділять кошти

Два тижні тому, коли вкотре  з колегами з волинської команди Радикальної партії Олега Ляшка відвідали Луцький геріатричний пансіонат, до мене звернулись з черговою проблемою адміністрація та мешканці закладу.

Люди просять про сприяння в проведенні ремонту аварійного балкону над центральним входом.
Дійсно, конструкція має множинні пошкодження, дощова і тала вода стікає просто по стінах будівлі, потрапляє на внутрішні стіни кімнат.
Конструкція покриття балкону та маршових сходів становить небезпеку для життя і здоров'я людей!

Від заснування, з 1982 року у пансіонаті, до речі, це підприємство обласної комунальної власності, жодного разу не проводились капітальні ремонтно-будівельні роботи. За 35 років існування частина приміщень закладу має жахливий вигляд!
Нам вдалося переламати цю сумну тенденцію. За моєї ініціативи у 2016 році були залучені кошти з обласного бюджету на закупівлю обладнання і капітальний ремонт прального корпусу. 2017 року замінено вентиляційну систему і відремонтоване приміщення харчоблоку.

Цього разу теж відреагував оперативно : 4 квітня на сесії Волиньради був підтриманий мій депутатський запит щодо виділення з обласного бюджету 100 тис. гривень на ремонт аварійного балкону та маршових сходів в Луцькому геріатричному пансіонаті.
Вкотре наголошую : команда Радикальної партії Олега Ляшка на Волині вважає за честь і обов'язок опікуватись проблемами життєдіяльності Луцького геріатричного пансіонату.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На виїзді з Луцька палає узбіччя. ФОТО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 8 квітня
Останні новини
Схожі новини