На луцькому Фестивалі пива і м’яса виступить людина-оркестр

На луцькому Фестивалі пива і м’яса виступить людина-оркестр

Уже на наступних вихідних у Луцьку відбудеться Фестиваль пива і м’яса. Для гостей замку Любарта підготували насичену розважальну програму.

Читайте також: У прокат виходить «темна еротична казка» «Коли падають дерева»

22 і 23 вересня у Луцькому замку литимуться ріки хмільного напою - жителі та гості міста гулятимуть на Фестивалі пива і м’яса. Окрім страв та напоїв, на відвідувачів чекає цікаве дозвілля.

Так, для лучан виступить Олег Універсал. Це унікальний музикант, це людина-оркестр. Дійство, яке відбувається на сцені під час його концерту, поєднує музику, театр, танці, іронічні тексти. 

Тож усіх поціновувачів музичного та видовищного відпочинку чекають 22-23 вересня у замку Любарта.

Читайте також: У Луцьку до Дня міста відбулася фотосушка

Довідково: Національний рекорд України Олега Універсала: «Одночасна гра на 10-ти музичних інструментах». Музикант замінив собою повноцінний рок гурт з чотирьох людей. У його арсеналі: партія бас-гітари, ритм-гітари, бас-бочка, малий барабан, хет, тарілка (ride) і (crash), шейкери, тамбурин, козуба, губна гармошка плюс вокал. І все це – одночасно і наживо. Співпрацював: з вокальним колективом «Схід Сонця», гуртом  «Beer Gun» та з легендарним етно-рок гуртом «Vася Club».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Заступник Голови Держлісагентства вшанував пам'ять загиблих бійців під Волновахою
Наступна новина Показали «вбиту» дорогу до волинського села. ФОТО
Останні новини
Схожі новини